Cuprins

Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Planul subsolului și parterului
Proiectanții casei știau că rezidenții vor aprecia reprezentarea și prestigiul pe de o parte și confortul, liniștea și siguranța pe de altă parte. Prin urmare, fiecare etaj se caracterizează printr-o împărțire clară și logică a funcțiilor. Parterul înalt este o zonă de zi spațioasă și reprezentativă proiectată în conformitate cu principiul planurilor deschise și al spațiilor interpenetrante. Spațiul integrat al acestei zone este divizat în mod convențional - într-un singur loc cu coborârea podelei, în altele - printr-un sistem de coloane sau ecrane spațiale. Zona de zi este situată într-un imens „nucleu” înalt al clădirii, cu două etaje. Livingul este adiacent cu o anexă pentru șemineu, o sală de mese foarte spațioasă și o bucătărie de cocktail concepută pentru a primi un număr mare de oaspeți.Lângă ele există o bucătărie separată cu cămară. O sală de biliard cu bufet și o sală de fitness alăturată, precum și un birou separat situat la peretele sudic și însorit al clădirii. Datorită vitrajului mare, există o vedere pitorească a grădinii.
Biroul, la cererea investitorilor, este suficient de spațios și confortabil pentru a putea fi folosit ca sală de conferințe. La acest nivel, există, de asemenea, un lapidarium, o baie de zi, un șifonier mare și o mică cameră independentă de serviciu-apartament cu intrare separată.
Parterul înalt și etajul rezidențial sunt conectate prin scări reprezentative. Primul etaj al casei este destinat uzului privat într-o parte, iar pensiunii în cealaltă parte. La primul etaj există o galerie deschisă care înconjoară camera de zi pe trei laturi. Pe de o parte, camerele private ale proprietarilor erau concentrate. Terasa de lângă lounge-ul privat este o alternativă la zona verde a grădinii. Pe partea opusă a galeriei, există trei module rezidențiale. Oaspeții pot sta aici, iar un copil care intră la vârsta adultă poate trăi, de asemenea. Fiecare dintre cele trei camere are dressing și baie. Unul dintre dormitoare are acces la o terasă separată.
Cea mai de jos poveste a clădirii, așa-numita parterul inferior este parțial încastrat în pământ, datorită căruia clădirea spațioasă nu crește în sus sau în lateral, iar cubura sa pare mult mai mică decât este cu adevărat.
Această parte a casei este destinată unui garaj cu patru mașini, camere utilitare și tehnice, precum și o zonă de recreere și relaxare. Camerele erau iluminate cu ferestre înguste de panglică.
Designerii au încercat să se asigure că arhitectura exterioară minimalistă a clădirii a fost însoțită de un finisaj și un design interior la fel de cruță.
- Am decis că natura interiorului ar trebui să fie definită în primul rând de cadre în perspectivă și dungi de lumină. Deci, au necesitat un aranjament curat și consecvent - spun ei. - Ne-am imaginat spații de design, finisate cu beton armat și dotate cu mobilier clasic și elegant.


Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Posturi Populare

Interioare: apartament în New York

Podelele urcă pe mese, câinele călărește liftul și labirintul de scări, ca în desenele magice ale lui MC Escher, pare să nu ducă nicăieri. Într-un nivel de patru ...…

Sala de mese: confortul insulei

În timp ce amenaja apartamentul, doamna Katarzyna a planificat imediat ca insula, care va servi și ca masă, să fie punctul central al spațiului de locuit deschis. Gazdă……

Sala de mese: masă în centru

Pinii și uneori păsările și animalele din pădure se uită prin ferestre imense. Nu e de mirare că într-un astfel de cartier gazda a decis să ...…

O amenajăm în stil scandinav

Albul este o chestiune grațioasă, poate fi scris în mod liber cu detalii interesante, oferind spațiului trăsăturile propriei personalități. Cum se conectează catarama perfectă ...…