Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Lampa suspendată Tribeca a fost proiectată de gazda Soren Rose pentru marca Menu. Scaunele bisericii sunt un design de concurs de către Soren pentru Biserica Anglicană (de unde și numele lor).
Canapeaua și patul de zi sunt în Flexform, o masă art deco de aur de la Minotti. Masa dreptunghiulară este un design clasic - a fost proiectată de George Nelson pentru marca Herman Miller.
Masa Flatiron a fost proiectată de Soren pentru marca De La Espada. Tabla de șah Silas este rezultatul cooperării dintre studioul său și studioul din Philadelphia Peg și Awl. Sfeșnice pentru tablă de șah - design Eva Zeisel Originals.
Proprietarii și-au păstrat caracterul post-industrial al interiorului: pereți netencuiți, ferestre în rame metalice subțiri, instalație de cupru.
Bucătăria îngustă, dar deschisă, este situată între două zone de luat masa. Dulapurile care stau într-un rând lung au mânere practice.
Camera de studio de design este decorată cu simplitate scandinavă, iar la acest birou Soren vine cu idei pentru mobilier nou.
Patul Irving și cuvertura de pat Stich pentru De La Espada au fost realizate în Soren Rose Studio. Noptieră în ediție limitată de la Subscription. Lampă de noptieră Reade, Menu. Autorul fotografiilor este Bent Rej.
Pe dulapul alb din dormitorul părinților, există o sculptură cu un motiv umbrelă - opera unui artist danez Papfar, derivată din arta de stradă.
Fotoliul înalt Gramercy și otomanul cu tavă din lemn au fost realizate în Soren Rose Studio pentru De La Espada.
Ferestrele de pe acoperiș luminează holul - locul de joacă preferat al lui Silas. Băiatul este cel mai probabil să se balanseze pe leagăn cu Peg și Awl.
Afișul publicitar original Andy Warhol din campania Chanel de 30 de ani. Oglinda rotundă Captain de BDDW, scaun de bar Edgar de Sorena pentru De La Espada.
Nimic nu s-a schimbat în baie - se pare că actualii proprietari l-au găsit. Singurul lucru pe care l-au adăugat a fost suportul pentru prosoape cu scara de meniu.

Un birou și o priză pentru familie se află sub un singur acoperiș. Pentru unii este un coșmar, pentru alții - un vis devenit realitate. Soren Rose aparține acestui ultim grup. Lucrează în același loc în care servește micul dejun familiei sale - soția sa Mette și trei copii - în fiecare dimineață. Nu le mănâncă singur, dar coace pâine de secară tradițională daneză în fiecare zi pentru toată lumea. Trece de la a fi soț și tată la designer fără nici un efort. „Birourile la domiciliu sunt foarte populare în New York”, spune Soren, bărbatul cu pălărie. - Pentru mine a fost cel mai natural lucru din lume. Mutându-mă aici, știam că vreau să petrec cât mai mult timp cu copiii mei. Dacă aș avea un birou separat, nu i-aș vedea.În Manhattan, pleci acasă dimineața devreme și te întorci seara târziu.

Vânați un apartament

Familia lui Rose a venit de la Copenhaga acum cinci ani. Soren râde când a fost întrebat dacă a fost un șoc cultural pentru ei.

„Aici, într-o singură noapte, se întâmplă mai multe în vecinătatea noastră imediată decât în toată Copenhaga”, spune el. Datorită vigilenței lor, el și soția sa au urmărit un loc interesant în care să locuiască, în locul unui punct de închidere. Ei și-au exprimat imediat dorința de a-l dezvolta, iar soarta a fost de partea lor - magazinul aparținea unei suedeze. Au urcat până la vârful diplomației pentru a nu arăta ca niște stalkers nebuni. Urmărirea a durat o lună.

Proprietarii de apartamente

Când întâlnirea a avut loc în cele din urmă, sângele nordic a fost principalul semnatar al acordului. Ceea ce i-a captivat imediat a fost spațiul și marea de lumină. Apartamentul este situat într-o clădire veche, post-industrială, în inima cartierului Tribeca din Manhattan. Se deschide lumii cu ferestre mari încadrate în oțel. Și pe lângă cer - licurici. - Locul a fost probabil neatins încă din anii 1980 și avea „oase sănătoase” - râde Soren. - Renovarea înainte de mutare a fost minimă. Nu am mutat podelele și pereții.

Amenajarea apartamentului în felul tău

Restul au fost ajutați de oameni din studioul său și de companiile cu care lucrează, de exemplu, producătorul de lămpi s-a ocupat de iluminat. Cea mai mare inovație a fost zidurile glisante care împărțeau spațiul de la mansardă deschis anterior. Cu toate acestea, funcțiile pe care au decis să le dea nu au persistat. De exemplu, în locul în care acum există un showroom, exista un birou de proiectare, birourile actuale erau camere pentru copii etc. „Am avut o epifanie după un an”, își amintește Soren. - Și am schimbat totul. Acum am lucrat la etaj, această parte a casei funcționează ca un spațiu pentru întâlniri de afaceri cu clienții și brainstorming cu producătorii. Pe de altă parte, fostul birou cu vedere la stradă este mult mai bun ca spațiu de locuit acasă.

Însă apartamentul joacă un alt rol - showroom-ul și locul unde sunt testate prototipurile de mobilier și accesorii semnate de Soren. Deci, există întotdeauna lucruri noi care trebuie atrase în spațiu, integrate cu acesta. Din fericire, Mette nu protestează și este obișnuită să „testeze echipamente”, să caute un loc pentru ei, să facă schimb pentru alții sau pur și simplu să scape de ele.

A trăi este o provocare

„Dacă ceva nu funcționează în viața noastră, înseamnă că trebuie să ne luăm la revedere”, spune Soren. - Un proverb danez spune că poți trăi pe o piatră. Deci: chiar nu ai nevoie de mult pentru a trăi. Această filozofie se potrivește foarte mult lui Mette. Sloganul: aruncăm covoarele doar pentru a o face să aplaude.

Apartamentul lor este o provocare. Chiar și pentru un ciudat deschis ca Soren și un super-feminin ca Mette. Spațiile deschise uriașe sunt grozave, dar și puțin practic atunci când ai trei copii și vrei să conduci un birou de arhitectură complet profesionist sub același acoperiș. Este nevoie de o disciplină incredibilă. Când ieși din casă pentru a-ți duce copiii la școală și grădiniță, vrei ca apartamentul să arate decent, pentru că în curând vor avea loc conferințe serioase. Se simte uneori cam „ieri”? - Uneori? Soren este clar amuzat. - Zilnic!
Soren impresionează prin autosuficiență. Afișul publicitar original al lui Andy Warhol din campania Chanel de 30 de ani. Oglinda rotundă Captain de BDDW, scaun de bar Edgar de Sorena pentru De La Espada.

Nimic nu s-a schimbat în baie - se pare că actualii proprietari l-au găsit. Singurul lucru pe care l-au adăugat a fost suportul pentru prosoape cu scara de meniu.

Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Posturi Populare

Probleme violete africane - grădini electronice

Aceste flori în mod obișnuit pot înflori abundent și pentru o perioadă foarte lungă de timp. Cu toate acestea, acestea sunt plante sensibile și se îmbolnăvesc în condiții nefavorabile.…