Cuprins

Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Forma tradițională cu aspect contemporan face ca casa să fie ușor de încadrat nu numai în cartierul bine întreținut, cu o arhitectură elegantă, modestă. Acest tip de dezvoltare - nici prea modernă, nici drastică - poate liniști perfect și organiza împrejurimile dezordonate.
S-ar părea că în catalogul proiectelor gata făcute este imposibil să găsești o casă care să fie peste medie. Această prezentare contrazice această afirmație
Una dintre vizualizările designului casei, „Cu caracterul 3”. Este demn de remarcat faptul că investitorii au implementat cu fidelitate majoritatea propunerilor arhitecților. Este o raritate pe piața poloneză, unde majoritatea constructorilor de case își permit o mare libertate în selectarea materialelor de finisare, ceea ce, din păcate, are un efect negativ asupra aspectului clădirii.
Păstrarea proporțiilor diviziunilor fațadei, culorilor și materialelor de finisare de către investitori a dat efectul dorit. Singura excepție de la documentația de proiectare este expunerea structurii exterioare a structurii de acoperiș, care conferă ansamblului un caracter ușor rustic
Proprietarii casei apreciază caracterul unic al interiorului modern și deschis spre exterior, a cărui suprafață nu impresionează prin dimensiunea sa, iar spațiul său se datorează în principal geamurilor și pereților nelimitați ai zonei de locuit.
O vedere a zonei de relaxare a sufrageriei, care este separată de zona de comunicare printr-o ușoară diferență de nivel. Merită să fim conștienți de faptul că astfel de scări, deși atractive din punct de vedere vizual, pot fi puțin supărătoare, în special pentru bătrâni și copii mici
Sarcina peretelui transparent este de a izola acustic de camera de zi, fără a „închide” vederea. Protecția împotriva propagării sunetului este asigurată prin etanșarea golurilor dintre geamurile de sticlă cu garnituri din silicon sau profile din policarbonat
Casa are în total trei băi - două la etaj și toaleta oaspeților la parter, vizibile în fotografie. Are o suprafață de doar 1,8 m2, dar la fel ca majoritatea interioarelor din această casă, pare mai spațioasă - și asta include datorită oglinzii înalte care oferă camerei o impresie de adâncime
Materialele de finisare folosite și geamurile mari conferă interiorului un aspect distinct contemporan, care este absolut în conformitate cu voința rezidenților
Bucătăria albă, deși ocupă o suprafață relativ mare a zonei de locuit a casei, nu domină celelalte elemente ale părții elegante. Toate datorită mobilierului atent selectat, dar simplu și modest. În această casă, lumina și spațiul sunt cele mai importante
În această casă, terasa este situată deasupra garajului încălzit. Este un element de construcție foarte dificil, care necesită o bună proiectare și execuție
Dormitorul este unul dintre puținele camere de zi din casă finisate cu un covor moale. Datorită acestuia, gazdele au obținut efectul de „confort”, atât de dorit într-un spațiu destinat relaxării
Proprietarii casei apreciază caracterul unic al interiorului modern și deschis spre împrejurimi, a cărui suprafață nu impresionează prin dimensiunea sa, iar spațiul său se datorează în principal geamurilor și pereților nelimitați ai zonei de locuit.
O vedere a zonei de relaxare a sufrageriei, care este separată de zona de comunicare printr-o ușoară diferență de nivel. Merită să fim conștienți de faptul că astfel de scări, deși atractive din punct de vedere vizual, pot fi puțin supărătoare, în special pentru bătrâni și copii mici
Amenajarea camerelor la primul și parterul
Arhitect Piotr Rynkiewicz, studio Case cu Vision
Certificat de construcție:
Suprafață utilă: 144,5 m2 (cu un garaj 176,4 m2)
Suprafața parcelei: 900 m2
Rezidenți: un cuplu căsătorit cu doi copii
Autori de design: arhitect Piotr Rynkiewicz, www.domyzwizja.pl
Aparent, unul dintre garantii succesului este să te regăsești locul și timpul potrivit. În realitățile actuale, înseamnă și - lansarea unui browser web la momentul potrivit și găsirea unei poziționări prietenoase care să arate calea corectă. Așa s-a întâmplat în acest caz.
Gazdele noastre au comandat deja un design individual al unei case unifamiliale, dar … a ajuns la sertar. El a imaginat o casă mult mai mare decât cea în care au trăit în cele din urmă și, spun ei, a fost dificil să se estimeze costul construcției sale. Ne-am putea aștepta doar ca acestea să nu fie scăzute, deoarece arhitectul a prevăzut utilizarea de materiale scumpe, cum ar fi ardezie naturală pentru acoperiș. Cumva, totul a ieșit din calea lor.
Atunci mașina a intervenit o clipă. Conectat la rețea.
- Într-o zi într-un motor de căutare, după introducerea cuvintelor „designuri moderne de case”, a apărut una dintre versiunile proiectului Z Charakterem, realizat de studioul Domy z Wizji - spune proprietarul. - Ne-a interesat. Așa că am cumpărat mai întâi o estimare a costurilor și, după câteva zile, am convenit că este vorba despre această casă. Cel pe care îl căutam.
Implementarea inteligentă a proiectului finalizat
Locul clădirii aștepta lângă Bydgoszcz, lângă unul dintre cele mai mari parcuri de distracții forestiere din Europa. A fost cumpărat cu câțiva ani mai devreme ca un teren edificabil nedezvoltat. Un pătrat de 30 x 30 de metri, situat printre alte parcele similare, într-o zonă liniștită, cu acces rapid pe două benzi la centrul orașului Bydgoszcz.
Chiar dacă credem că soarta este cea care uneori ne oferă în mod neașteptat soluții bune, decizia finală dacă luăm ștafeta din ea este deja a noastră. Găsirea unui proiect bun în catalog este un lucru, și nu-l strica cu „îmbunătățiri” și adaptarea necesară la condițiile locației, este o școală de șoferi superioară. Uneori, după finalizarea investiției, sunt suficiente doar câteva decizii greșite pentru a observa cu tristețe cum, după îndeplinirea dorințelor noastre prost gândite, peștele auriu plutește. Încă de la început, eroii noștri au crezut în înțelepciunea și cunoștințele designerilor și în designul în sine.
- Am adoptat regula conform căreia ar trebui să rămâi la un concept bine dezvoltat, cu toate detaliile. Am încercat să păstrăm culorile casei și forma propusă de creatori - recunoaște proprietarul casei. O privire asupra vizualizărilor care pot fi găsite în catalogul Case with Vision confirmă cuvintele proprietarului. Casa, care a fost ridicată pe un teren lângă Bydgoszcz, nu diferă prea mult de conceptul original, în afară de mici detalii. Exact aceeași dimensiune - aproape 142 m2 de suprafață construită, același corp, acoperiș cu două coloane, o fereastră neschimbată și tipul de prelucrare a lemnului. De fapt, diferența poate fi văzută doar în tonurile mai întunecate ale unei părți mari a fațadei, lângă garaj și în zona de intrare, căptușită cu clincher, indicată chiar de designeri.De fapt, totul se potrivește aici, atât din punct de vedere al proporțiilor, cât și al culorilor, confirmând faptul că forma tradițională a unei case unifamiliale, precum un acoperiș înclinat, absoarbe cu succes elemente mai moderne în mâinile bune ale arhitectului și investitorului. Cum ar fi, de exemplu, o țiglă modernă cu aspect deosebit, o lucarna dinamică, cu balustrade moderniste ușoare lângă ferestre sau doar ferestrele în sine - atunci când este nevoie, înguste (din partea bucătăriei), atunci când este nevoie, foarte mari (sufragerie) și peste tot bine armonizate cu, printre altele, culoarea profile cu acoperiș și care se deosebesc perfect de tencuiala ușoară.una cu acoperiș înclinat, în mâinile bune ale arhitectului și investitorului, absoarbe cu succes elemente mai moderne. Cum ar fi, de exemplu, o țiglă modernă cu un aspect deosebit, o lucarna dinamică, cu balustrade moderniste ușoare lângă ferestre sau doar ferestrele în sine - atunci când este nevoie, înguste (din partea bucătăriei), atunci când este nevoie, foarte mari (sufragerie) și peste tot bine armonizate cu, printre altele, culoarea profile cu acoperiș de acoperiș și care se deosebesc perfect de tencuiala ușoară.una cu acoperiș înclinat, în mâinile bune ale arhitectului și investitorului, absoarbe cu succes elemente mai moderne. Cum ar fi, de exemplu, o țiglă modernă cu aspect deosebit, o lucarna dinamică, cu balustrade moderniste ușoare lângă ferestre, sau doar ferestrele în sine - atunci când este nevoie, înguste (din partea bucătăriei), atunci când este nevoie, foarte mari (sufragerie) și bine armonizate cu culoarea de pretutindeni profile cu acoperiș de acoperiș și care se deosebesc perfect de tencuiala ușoară.sau ferestrele în sine - la nevoie, înguste (din partea bucătăriei), la nevoie, foarte mari (sufragerie) și peste tot bine armonizate cu culoarea profilelor cu acoperișul acoperișului și perfect distinse de tencuiala ușoară.sau ferestrele în sine - la nevoie, înguste (din partea bucătăriei), la nevoie, foarte mari (sufragerie) și peste tot bine armonizate cu culoarea profilelor cu acoperișul acoperișului și perfect distinse de tencuiala ușoară.
Prin ferestre intră lumina în casă. Multă lumină.
Vitrare mare și spațiu deschis
Lumina este aproape al cincilea locuitor aici - alături de doi părinți și doi copii. Pătrunde liber în interior și, în ciuda suprafeței sale nu atât de mari, are cu adevărat un loc în care să accelereze. În primul rând, la parter, adică într-un spațiu spațios creat de designer „gest larg”, unde aproape nu există obstacole. Camera de zi, bucătăria și sala de mese sunt transformate una în cealaltă în mod liber, fără diviziuni formale. Mai mult, o parte din acest interior modern, creat fără pereți inutili sau mobilier în exces, nu are tavan, astfel încât lumina circulă liber de sus în jos și de jos în sus, chiar sub acoperișul înclinat, adică acolo unde există spațiu. intim,privat, sub forma a trei dormitoare și două băi. Există, totuși, „puțin” din această intimitate aici, deoarece din nou - dormitorul principal al părinților este închis pe o parte de un perete mare de sticlă de-a lungul întregii sale înălțimi, orientat direct spre golul menționat mai sus, deasupra sufrageriei. Deși din exterior, există puține șanse să vedem „alcova” prin acest geam, totuși decizia de a face acest lucru rămâne nestereotipică și arată deschiderea proprietarilor față de lumea înconjurătoare.cu vedere la golul menționat mai sus deasupra sufrageriei. Deși din exterior, există puține șanse să vedem „alcova” prin acest geam, totuși decizia de a face acest lucru rămâne nestereotipică și arată deschiderea proprietarilor față de lumea înconjurătoare.cu vedere la golul menționat mai sus deasupra sufrageriei. Deși din exterior există puține șanse să vedem prin acest geam în „alcovă”, dar decizia de a face acest lucru rămâne nestereotipică și dovedește deschiderea proprietarilor către lumea înconjurătoare.
Atât acest perete de sticlă, cât și designul interior final provin, de asemenea, din catalogul proiectului.
- De asemenea, am obținut un design interior pentru prețul proiectului de construcție, pentru care de multe ori trebuie să plătiți bani în plus - recunoaște proprietarul. - Designul interior era aproape gata, era suficient să alegi materiale și mobilier similar cu ceea ce conțineau vizualizările. Am folosit toate colțurile, comandând mobilier la comandă.
Casă inteligentă
Proprietarii s-au ocupat și de surprize. Luminos. După întuneric, interioarele își dezvăluie a doua natură, dezvăluită printr-o iluminare adecvată, scoțând din materiale, mobilier și pereți textura, structura caracteristică, o nuanță diferită de cea din timpul zilei. Totul datorită instalației electrice inteligente, care s-a ocupat și de întreaga amenajare a iluminatului. Datorită acestuia, este posibil să rulați scene de iluminare gata făcute cu un singur buton (precum și să influențeze funcționarea altor instalații), care, pentru un efect mai bun, se armonizează și cu acționările de perdea electrice de la parter și iluminatul exterior. Tot din exterior, casa intră într-o dimensiune ușor diferită și capătă discret „culori”,datorită iluminării subtile în mai multe locuri.
Totul este clar vizibil de pe drum, deoarece clădirea nu a dobândit încă un tovarăș real, adică grădina. Deocamdată, un gazon, câțiva copaci și o compoziție de pietre trebuie să fie suficiente. Cu toate acestea, se pare că situația va începe în curând să se schimbe. Există deja un proiect pregătit de arhitectul verde și implementarea acestuia va începe în curând. Acest lucru va adăuga un nou element „magiei” casei, în conformitate cu una dintre ipotezele făcute de proprietari încă de la început:
- Pentru noi, cel mai important lucru a fost că interiorul casei ar trebui să fie conectat cu grădina, astfel încât aceste zone să se întrepătrundă reciproc - spun ei.
Când ne întoarcem o clipă la catalog, vizualizare colorată, se pare că lipsește, probabil, doar unul „în realitate” pentru fericirea deplină. Vizibil în fundal, închis în depărtare de o linie de păduri și dealuri, un lac mare ușor cețos. Acest algoritm care poziționează traficul în lumea cibernetică nu mai este capabil să-l transfere în realitate. Cel putin pentru moment.

Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Posturi Populare