Cuprins

Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Casa este lateral spre stradă
Vedere a părții terasei. Clădirea a fost amplasată pe parcela, astfel încât camerele principale ale casei au vedere la cea mai însorită și mai atractivă parte a parcelei
Proprietarii își doreau cu adevărat o zonă spațioasă, deschisă
Parterul este încălzit nu numai de căldura de la calorifere, ci și de un sistem de încălzire prin pardoseală cu apă
Scări către etajul al doilea, unde se află, printre altele dormitorul fiicei, finisat cu lemn de stejar
Zona de relaxare a devenit mai atractivă datorită dezvăluirii unor fragmente ale structurii acoperișului
Vedere din bucătărie către zona de luat masa și de relaxare. Toate cele trei camere creează un spațiu spațios. Culorile luminoase și înălțimea peste toate standardele tuturor camerelor de la parter contribuie la senzația de spațiu
Bucătăria este un element egal al zonei de locuit. Oaspeții sunt, de asemenea, dornici să stea în spatele tejghelei, care diversifică viața socială și îi scutește pe gazde de unele lucrări de bucătărie
În designul original, în bucătărie nu exista insulă. A fost creat la cererea specială a proprietarilor
Dormitorul „albastru” își datorează culorile picturii preferate a proprietarilor, a cărei reproducere este atârnată pe perete. Aceasta este „Flori de migdale” a lui Van Gogh
O parte din baia de la mansardă
Lintelele arcuite adaugă farmec
Planurile casei - parter
Planuri de case - mansardă
Proprietarii nu au dorit ca casa lor să fie o icoană a modernității și nici nu au vrut să „îmbătrânească” și să o coafeze într-un mod artificial. Pur și simplu trebuia să fie în concordanță cu vremurile: modern, spațios și confortabil.
De la intrare chiar aici puteți simți un spațiu mare și prietenos. Din sufragerie, o fereastră imensă se deschide spre pădurea Kampinos. Geamurile au atras atenția echipei de filmare care a lucrat în zonă.
Clădirea - forma, locația și organizarea sa interioară - a fost atât de populară încât au fost deja create reclame pentru o duzină de produse diferite. Acest lucru este favorizat de un interior în culori modeste care se poate schimba ca un cameleon, în conformitate cu ideile realizatorilor.
Dar, desigur, casa nu a fost construită pentru echipele de filmare. Cel mai important lucru este că este confortabil să locuiți și că membrii gospodăriei și oaspeții lor se simt bine aici.
Citește și: Deschiderea despre salon Domnul Krzysztof, proprietarul, a moștenit complotul de la bunici și nu a vrut să-l schimbe cu altul. Oricum, nu a existat niciun motiv! Situat într-o zonă frumoasă - aproape într-o pădure și în același timp aproape de Varșovia - este un loc foarte atractiv pentru a locui. Și dacă adăugați o tradiție familială, este ușor de înțeles de ce a fost construită aici casa domnului Krzysztof și a familiei sale. Probabil că nu există un loc mai bun pentru a construi un cuib de familie decât terenul care aparține familiei de ani de zile și care poartă urme ale generațiilor anterioare.



Când a fost luată decizia de construire, domnul Krzysztof a decis că construcția casei trebuie să fie cât mai rapidă și eficientă posibil, deoarece este una dintre cele mai importante condiții pentru o investiție economică și economică.
Pentru a accelera procesul de creare a unei case cât mai mult posibil, proprietarii au renunțat la comanda unui proiect individual și au decis să aleagă un proiect gata făcut. Acest lucru a garantat o autorizație de construcție rapidă și, astfel, a scurtat timpul de pregătire pentru construcția casei.
- Există atât de multe proiecte încât vom alege rapid ceva - a gândit domnul Krzysztof și a început să caute. Din păcate, după ce a trecut prin sute de modele, nu a fost mai aproape de decizie decât era la început.
- Ce căutăm de fapt? - În cele din urmă s-a întrebat și, după cum sa dovedit, doar formularea unui răspuns concis la această întrebare a devenit o piatră de hotar pe calea succesului final.
Deși, în calitate de locuitori ai unui bloc de oraș, investitorii - așa cum recunoaște proprietarul - habar nu aveau despre casă, au reușit să-și formuleze prioritățile cu exactitate. Doar că atunci când el și soția lui au început să se uite la încă o sută de proiecte, au ajuns la concluzia că casa ar trebui să fie diferită de un apartament obișnuit. Și acest „ceva” este în primul rând spațiu. Așa că au început să caute clădiri care să le ofere acest spațiu, adică cele cu un living mare, spațios și înalt.
Alegerea lor a căzut repede pe unul dintre proiectele arhitectului Ryszard Szewczyk. Au fost surprinși să afle că au avut-o în mâinile lor de multe ori. Cu toate acestea, abia când au știut ce caută au observat avantajele sale spațiale. Cu privire la cifra de afaceri a zonelor Din păcate, proiectul nu a avut nimic de-a face cu locația și forma parcelei, strada și părțile laterale ale lumii. Domnul Krzysztof a decis să nu se lase atât de ușor. El a început să se uite atent la proiect, l-a contactat pe autor și a ajuns la concluzia că situația este mult mai bună dacă proiectul ar fi oglindit.



Ulterior, s-a luat decizia de a muta casa mai departe în complot, cât mai departe posibil de stradă, și de a transforma clădirea cu 90 de grade în raport cu strada de acces (cu elevația din față spre partea parcelei).
- A fost nevoie de două săptămâni pentru pregătirea proiectului pentru implementare - spune zâmbind proprietarul.
- Dar a funcționat! Este mai bine să greșești pe hârtie


Domnul Krzysztof era foarte conștient de faptul că modificările independente, chiar și cele mici, pot duce la probleme mari. De aceea a încercat să nu efectueze nicio revoluție în structura clădirii - în afară de schimbările necesare pentru a adapta corpul la condițiile locale. Pentru a nu face o greșeală în lucrările de adaptare, el nu numai că a comunicat cu autorul proiectului, dar a folosit și ajutorul unui studio de arhitectură, același care a supravegheat apoi cursul lucrărilor de construcție și finisare.
- Pentru că am vrut cu adevărat să fiu sigur că totul a fost supravegheat de profesioniști, am luat legătura cu studioul prietenului meu HolArt, cu care cooperasem cu succes la mobilarea apartamentului nostru. Din motive economice (cu cât este mai rapid, cu atât mai economic) mi-am dorit foarte mult ca lucrarea să meargă fără probleme și fără nicio perioadă de nefuncționare. Mi-am dat seama că în timpul construcției sunt atât de multe elemente care trebuie sincronizate și atât de multe decizii care trebuie luate încât o persoană care lucrează profesional nu va putea să o gestioneze eficient și să gestioneze bine timpul, mai ales atunci când nu are nicio experiență în construcții - recunoaște dl Krzysztof. - Din fericire, am putut folosi ajutorul unui prieten și arhitect dovedit.

De la pereți la perdele
În același timp, când erau construiți pereții, arhitectul de interior Anna Chmielewska, ca un computer, a prelucrat diverse date care îi curgeau de la investitori.
Domnul Krzysztof a abordat problema în mod sistematic. S-a concentrat în principal pe funcționalitatea camerelor și a urmărit cheltuielile. El a vrut să folosească cât mai bine fiecare spațiu, astfel încât să fie nu numai atractiv din punct de vedere vizual, ci și util. Proprietarul subliniază că, atunci când creezi o casă, merită să încerci să realizezi relații perfecte între camere și să folosești toate avantajele spațiale ale casei, în loc să te concentrezi pe soluții estetice specifice care ar trebui să fie o consecință a soluțiilor funcționale. Când amenajați o casă, merită, de asemenea, să uitați de propriile prejudecăți și, cu ajutorul unui arhitect, încercați să vă uitați din nou la diferite elemente ale echipamentelor și finisajelor. După cum arată experiența gazdei,ceea ce pare inițial neatractiv poate funcționa excelent în interioare specifice.
Casa era gata să se mute după paisprezece luni de la începerea lucrului. Singurele camere care nu erau complet rafinate și echipate erau biblioteca de studii și dormitorul. Acesta din urmă a fost terminat recent. Biroul încă așteaptă mobilier elegant.
Domnul Krzysztof este foarte mulțumit de proiect. El subliniază că, pentru că totul a fost bine conceput și gândit, ca rezultat, nu numai că toată lumea se simte bine aici, dar casa „funcționează” pe sine, jucând în filme publicitare.
Mergând prin cartier, domnul Krzysztof a observat că mai mulți dintre viitorii săi vecini desfășurau proiecte similare. Este foarte curios de rezultate. El urmărește chiar și blogul oamenilor care se luptă cu ceea ce a făcut deja.
Ce fel de casă
Single Family Home
Designer: arh . Ryszard Szewczyk
Design interior: arh . Anna Chmielewska
Suprafata: 245 m2, plus 43 m2 garaj
Rezidenți: trei persoane și un câine și o pisică
Vezi alte case:



Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Posturi Populare

Loft în stil scandinav în New York

El poate coace pâine tradițională, poate construi o masă, poate proiecta o piesă de mobilier de lux și o pălărie originală. Împreună cu soția sa, jurnalist de profesie, și trei copii ...…