Cuprins

Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Un efect extraordinar poate fi obținut prin cele mai simple mijloace. Totul este o chestiune de talent și de intuiție plastică
Casă cu leagăne
O formă clară, armonioasă - care constă dintr-o zonă de living „izolată” cu lemn și un studio mai auster - nu copleșește, te încurajează să te relaxezi și să admiri împrejurimile
Balansoare nu numai pentru cei mai tineri. În această casă, toată lumea are dreptul să se relaxeze înconjurat de verdeață
Peretele parțial ajurat care acoperă partea superioară a clădirii studioului rupe frumos lumina soarelui, oferind terasei de lângă dormitor o atmosferă specifică. Bariera lipsește doar temporar!
Umbra din conector este apreciată în special în zilele calde de vară, când există un set de mobilier confortabil pentru terasă
Simplu, gratuit, cu fantezie. O casă amenajată în acest fel nu-și limitează locuitorii în niciun fel, chiar și mobilierul este ușor de înlocuit
Echipamentul completează doar interiorul. Pentru proprietari, spațiul bine organizat contează mai presus de toate
Designul interior nepretențios vă oferă o senzație de libertate deplină acasă. Cine vrea să citească - așează-te și citește, întinde mâna!
Bucătăria ascunsă în spatele unei partiții joase - este acolo, ca și cum nu ar fi fost acolo. În loc să se uite la ea, continuă el, pe fereastră
Culoarea are o importanță capitală acasă. Din fericire, profesioniști adevărați s-au ocupat de asta
Fiica proprietarilor, studentă la Academia de Arte Frumoase, a propus o modalitate de a însufleți holul cu pete colorate pe ușă
Ușor, din punct de vedere vizual, scările din oțel și lemn duc la etajul superior, care dau interiorului „energie”
Oglinda de deasupra chiuvetei repetă forma ferestrei din partea opusă. Suprafața sa mare și un luminator suplimentar asigură că interiorul este plin de lumină naturală
Pictor, studioul său și un câine. Ferestrele de pe acoperiș oferă lumina perfectă pentru lucru
Planul casei - dispunerea camerelor la parter și etaj
Casă unifamilială - autorul proiectului, parcela și zona casei
Experiențele proprietarului
Cu câteva zeci de ani în urmă, un teren îngust de 1.000 de metri a fost cumpărat de socrul stăpânului casei. A plantat cu nerăbdare copaci pe ea, incl. specii rare de pini. Actualii proprietari - familia Ziemiński - au cumpărat cu ceva timp în urmă teren suplimentar adiacent parcelei și au continuat lucrările socrului lor. De-a lungul timpului, o pădure mixtă a crescut în locul plantărilor tinere. În acel moment, condițiile de dezvoltare locală s-au schimbat, iar gazdele noastre ar putea începe construirea unei case de familie.
Doar surprize frumoase
Circumstanțele care au înconjurat crearea acestei clădiri de la început și-au favorizat investitorii: amplasarea parcelei într-o locație excelentă - în vecinătatea frumoasei posibilități din Constanța de la Varșovia de a comanda proiectul într-un arhitect prietenos și, în plus, victoria în cadrul proiectului selectat într-un concurs organizat de designul interior lunar …
Atât prietena casei de țară - arhitectul Malgorzata Sadowska-Sobczyk și proprietarii înșiși au fost de acord că clădirea în construcție trebuie să fie cât mai funcțională și să aibă o formă simplă.
A fost destinat pentru patru persoane, inclusiv doi copii, conectați cu un studio (întrucât stăpânul casei este de profesie pictor), se presupunea că ar fi strâns legat de împrejurimile pădurii.
Pe un plan simplu
Ca urmare a unor discuții lungi și pasionale, s-a decis alegerea unui model de casă care seamănă cu clădirile agricole (sau mai precis - cu un hambar tradițional Kashubian).
O casă cu două etaje, cu un acoperiș cu o pantă ușoară, a fost construită pe un plan dreptunghiular. Principala schimbare în legătură cu designul, care a adus victoria arhitectului Małgorzata Sadowska-Sobczyk în competiția pentru casa anului, a fost mărirea corpului printr-o clădire separată de studio. Acesta a fost conectat la partea rezidențială cu un spațiu liber acoperiș fără pereți, cu o platformă la înălțimea etajului întâi care permite comunicarea între cele două părți ale clădirii.
Calea către fațade
Pentru a preveni impresia de monotonie cauzată de silueta alungită a casei, clădirea studioului a fost construită ușor oblic în raport cu partea rezidențială. Forma este diversificată prin diferențierea plastică a părților individuale ale fațadei clădirii. Pereții studioului, acoperiți cu tencuială deschisă la culoare și care formează un întreg fără echivoc, au fost contrastați cu fațada părții rezidențiale, parțial finisată cu lemn. Doar fundul corpului principal al casei este tencuit. Partea superioară este acoperită cu o placare din lemn realizată din scânduri înguste dispuse de-a lungul fațadei. Legătura dintre cele două părți este, de asemenea, din lemn.
Un colț vitrat al clădirii cu acces la platformele de terasă din lemn, aproape la nivelul gazonului, adaugă ușurință casei. O funcție similară este îndeplinită de o amenajare bine gândită a ferestrelor de la primul etaj, cu geometrii diferite. Datorită acestor soluții, corpul casei, în ciuda formei sale simplificate, este surprinzător de atractiv.

Interioare cu culori
Conform dorințelor membrilor gospodăriei și presupunerii arhitectului, peisajul din jurul casei contribuie la caracterul și atmosfera interiorului acesteia. O puteți simți mai ales în conectorul deschis către împrejurimi, unde viața gospodăriei este concentrată în sezonul de primăvară și vară.
Etajul inferior al casei este un spațiu deschis mărit optic de ferestre mari de portofel care se deschid spre o vastă grădină forestieră. La acest nivel, există un living cu o sufragerie și o chicinetă. Acesta din urmă a fost separat de întreg cu un perete scăzut. Datorită acestui fapt, cele mai mari și nu neapărat cele mai atractive elemente ale echipamentelor de bucătărie au fost îndepărtate din ochii celor care stau acasă.
Proprietarii cred că cu cât mai puține articole din interior, cu atât mai bine pentru spațiul casei. Potrivit locuitorilor, spațiul creează caracterul și atmosfera acestei clădiri. Și oferiți un fundal convenabil pentru joc cu culoare.
Casa, potrivit domnului Jacek, proprietar, ar trebui să fie ca o pictură bună și să evoce emoții și experiențe estetice ca el. De aceea, pe fundalul pereților albi ca zăpada - parcă într-o lucrare de pictură bine compusă - planuri colorate sub formă de scaune, fotolii, mese, ochelari și căni sau compoziții din țiglă pe peretele bucătăriei.
Culoarea joacă un rol major și la primul etaj, unde se află trei dormitoare și o baie. Ușile de culori pure, fosforescente, surprinzător de expresive, duc la camere individuale. Creatorul și creatorul acestor panouri decorative este fiica artistului, absolventă a Academiei de Arte Frumoase, care a venit cu ideea de a acoperi ușa de oțel Hörmann finisată cu lac. Totul este completat de o lampă sferică, „dungată”, multicoloră.
Într-un studio spațios, cu un singur spațiu, iluminat de luminatoare răspândite pe întreaga suprafață a acoperișului, acest joc de culori este continuat în mod natural datorită prezenței operelor artistului.
O casă compusă în acest mod, într-o formă aparent simplă, oferă - contrar formulei sale modeste - o cantitate disproporționată de experiențe estetice și satisfacție.

Ajutați dezvoltarea site -ului, împărtășind articolul cu prietenii!

Posturi Populare

Probleme violete africane - grădini electronice

Aceste flori în mod obișnuit pot înflori abundent și pentru o perioadă foarte lungă de timp. Cu toate acestea, acestea sunt plante sensibile și se îmbolnăvesc în condiții nefavorabile.…